Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONDA ROUSEY

S Fedorom želim 57 beba... Nadam se da mu to nitko neće prevesti na ruski

Ronda Rousey
PA/Pixsell
09.01.2014.
u 22:59

- Da li bih htjela imati dijete s Fedorom? Naravno! I to bih htjela s njim imati 57 beba! To je istina! No, čini mi se da je on oženjen, tako da se to ipak neće dogoditi - rekla je Ronda.

Fedora Emelianenka mnogi smatraju najboljim MMA borcem svih vremena. Njegovi uspjesi iz japanskih dana osvojili su fanove diljem svijeta, a čak i mnogi danas aktivni borci još uvijek mu se dive.

Među njih spada i aktualna UFC-ova bantam prvakinja Ronda Rousey koja uopće ne skriva da je veliki Fedorov fan, a koliko velik potvrdila je svojom vrlo jasnom izjavom.

- Da li bih htjela imati dijete s Fedorom? Naravno! I to bih htjela s njim imati 57 beba! To je istina! No, čini mi se da je on oženjen, tako da se to ipak neće dogoditi - rekla je Ronda.

- On je jedina velika MMA zvijezda koju ja još uvijek nisam upoznala. To i nije tako loše jer bih vjerojatno promijenila sve moguće boje kad bih se srela s njim. Još ako bi znao što sam sve izjavila o njemu... Čovječe, nadam se da mu nitko neće prevesti na ruski što sam rekla - dodala je Rousey.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:54 11.01.2014.

Pa i Mirko Filipović ti može napraviti pokoju bebicu, da ti uništi bubice u tvojoj ludoj glavurdi koza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije