Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bok, žurim!

Zabio dva gola, pa u punoj sportskoj opremu odjurio na rođenje sina

Ryan Colclough
Foto: Twitter
22.11.2017.
u 13:12

Ryan je bio vrlo uzbuđen, u svlačionici je samo uzeo ključeve od automobila i odjurio u bolnicu

Igrač Wigana Ryan Colclough zabio je protiv Doncastera dva pogotka, a onda je tražio trenera da ga zamijeni kako bi prisustvovao rođenju sina. 

Ryan je u bolnicu stigao na vrijeme, a nakon njega je došao i predsjednik Wigana David Sharpe. Prvi čovjek kluba snimio je fotografiju kako Ryan Colclough u punoj sportskoj opremi u naručju drži svog sina.

U 19. kolu treće engleske lige, Wigan je kod kuće pobijedio Doncaster s 3:0. Domaćin je do odmora vodio s 2:0, a Colclough je zabio pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade. Kada su igrači otišli u svlačionicu, Ryan je dobio vijest kako je supruzi puknuo vodenjak te je prevezena u rodilište.

U nastavku 22-godišnji igrač nije skrivao uzbuđenje te je u 53. minuti dobio žuti karton. Pet minuta poslije zabio je drugi pogodak te je tražio zamjenu. 

Menadžer Cook ga je zamijenio. Ryan je bio vrlo uzbuđen, u svlačionici je samo uzeo ključeve od automobila i odjurio u bolnicu.

– Kada je zabio drugi pogodak vidjelo se da više nije u utakmici, mislima je bio daleko od terena. Ljudi smo i imamo osjećaje. Netko bi pričekao kraj utakmice, ali Ryan je samo želio biti uz svoju suprugu – rekao je pomoćni trener Leam Richardson.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 3

PA
Pajkoslava2
13:58 22.11.2017.

lijepo

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
16:02 22.11.2017.

bravo tata

MO
morska
14:36 22.11.2017.

Covjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije