Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKURENCIJA PETRIĆU

Ruud van Nistelrooy predstavljen u Hamburgu

Ruud van Nistelrooy
AFP
25.01.2010.
u 19:12

Nizozemski veteran Ruud van Nistelrooy (33) i službeno je predstavljen kao novi nogometaš HSV-a na konferenciji za novinare u hamburškoj HSH Nordbank Areni.

Na konferenciji je nazočilo više od 200 novinara, a predsjednik HSV-a Bernd Hoffmann toplo je pozdravio novopridošlog napadača.

- Vrlo smo ponosni što smo uspjeli dovesti tako sjajnog igrača u HSV i Bundesligu. Željeli smo igrača posebne kvalitete, najboljeg kojeg smo mogli dovesti – rekao je Hoffmann za Van Nistelrooya koji je potpisao ugovor do lipnja 2011. godine.

- Moje ambicije vezane su uz HSV koji je snažna momčad s kvalitetnim igračima. Bit će za mene sjajno iskustvo igrati u Bundesligi, jednoj od najjačih liga u Europi – izjavio je među ostalim Van Nistelrooy, koji je u HSV stigao iz Real Madrida bez odštete, a u novom će klubu nositi dres s brojem 22.

Van Nistelrooy je u Real došao 2006. iz Manchester Uniteda u transferu vrijednom 24 milijuna eura. U svojoj prvoj sezoni u "kraljevskom klubu" postigao je pogotka u svim natjecanjima. Međutim, nakon toga nije pronašao sreću, često je bio ozlijeđen, a ove je sezone u Primeri odigrao samo 13 minuta.

Ukupno je za Real odigrao 68 prvenstvenih utakmica i zabio je 46 pogodaka. Prethodno je za Manchester United između 2001. i 2006. u 150 premierligaških utakmica upisao 95 pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije