Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa Bjelorusije

Rutenka: Balić je odličan igrač, morao je biti na prvenstvu

Sergej Rutenka (1)
nph / Mueller
21.01.2013.
u 15:21

- Dat ćemo sve od sebe, a apsolutni favorit se zna. To je Hrvatska. Mirni smo pred tu utakmicu

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u osmini finala igra protiv Bjelorusije, a najveća prijetnja našima bit će Sergej Rutenka, jedan od najboljih strijelaca na prvenstvu. Ipak, rukometaš Barcelone smatra da njegova momčad nema prevelike šanse.

-  Mi smo ispunili cilj plasmanom u osminu finala. Bilo je realno da ćemo kao četvrti naletjeti na nekog jakog protivnika. Dat ćemo sve od sebe, a apsolutni favorit se zna. To je Hrvatska. Mirni smo pred tu utakmicu - rekao je Rutenka za Balkan Handball.

Rutenka kao glavnog favorita turnira vidi Francuze.

- Jaki su fizički, ali ih Hrvatska s ovakvom igrom može dobiti. Njemačka me iznenadila protiv Francuske. Danska je tu, i naravno domaćin. Kada je domaćin ovako dobra reprezentacija kao što je Španjolska oni su tu za zlato.

Naravno da je bio upitan i za izostanak Ivana Balića.

- Ivano je odličan igrač. Po meni, trebao je igrati na prvenstvu. Puno se pričalo da je dolazio ozlijeđen, da nikad nije bio zdrav, ali to se može reći za svakog igrača koji igra jako dugo na tako visokom nivou. Sigurno je mogao pomoći, a da li su jači, to ne znam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije