Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV GOL!

Ruski 24-godišnjak ponizio cijelu tursku momčad!

Aleksej Sapogov
Screenshot Youtube
11.09.2012.
u 14:33

Sapogov je prešao obranu, vratara, a onda odlučio da neće tek tako, rutinski plasirati loptu u mrežu

U drugom prijateljskom susretu rezervna momčad Rusije pobijedila je tursku U21 reprezentaciju sa 4:1. Utakmica bi prošla nezapaženo da nije bilo Alekseja Sapogova koji je postigao gol kakav se rijetko viđa.

Pobjegao je svojim čuvarima, prešao i vratara Turske, a kad je vidio da ima i vremena i prostora za plasirati loptu u mrežu, odlučio se da to neće napraviti rutinski. Došao je do gol-crte, uklizao prsima na travnjak i glavom postigao pogodak. Sapogov ima 24 godine i igra za Volgu Novgorod, a ovime si je priskrbio status nove  zvijezde Youtubea.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
14:40 11.09.2012.

Zakaj je sudac priznal pogodak ???

JE
Jeti
15:27 11.09.2012.

a u čemu je problem?

DO
dogeatdog
16:09 11.09.2012.

Pogodak je čist bez sumnje,jedino što je sudac mogao je,da mu da žuti karton radi omalovažavanja protivnika,takvih je slučajeva već bilo. Ovo nije u sportskom duhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije