Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarapova melje

Ruska ljepotica u prva dva kola bez izgubljenog gema

'Maria Sharapova of Russia serves to Anastasia Rodionova of Australia during their women's singles tennis match at the Wimbledon tennis championships in London June 25, 2012.           REUTERS/Dylan
Reuters/Pixsell
16.01.2013.
u 17:10

Postala je tek treća tenisačica u povijesti ovoga turnira koja je vezala dvije maksimalne pobjede.

a U 2. kolu Australian Opena Marija Šarapova opet je pobijedila sa 6:0, 6:0 (žrtva je bila Japanka Doi za 47 minuta) i postala tek treća tenisačica u povijesti ovoga turnira koja je vezala dvije maksimalne pobjede.

U 3. kolu mogla bi napokon prosuti \"poneki\" gem budući da je čeka sedmerostruka pobjednica Grand Slama Venus Williams.

Tragičar dana bio je Amerikanac Brian Baker koji je, nakon što je dobio prvi set sa 7:6, pri 1:1 u drugom bio prisiljen predati meč sunarodnjaku Querreyu zbog ozljede koljena.

– Brian nije zaslužio ovakav kraj, ne nakon pet-šest operacija koljena koje je već imao. Zaista nema sreće – kazao je sretni pobjednik Querrey.

Prvi nositelj Đoković s lakoćom je sa 3:0 u setovima preskočio Amerikanca Harrisona i sada ga čeka Čeh Štepanek. Muški ždrijeb u sljedećem kolu spaja još Ferrera i Baghdatisa, Berdycha i Melzera, Benneteaua i Tipsarevića...

Ivan Dodig izgubio je u paru s Melom od Braccialija i Dlouhyja, kao i Petra Martić u dublu s Mladenović od Minelle i Moulton-Levy...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije