Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATI KAO VJEČNOST

Rusi zamalo ubili legendarnog nogometaša, on se svijetu obratio dramatičnom porukom

Andrij Ševčenko
Igor Soban/PIXSELL
10.10.2022.
u 21:22

"Granate i napadi neće slomiti Ukrajince. Mogu nam uzeti domove, ulice, ali ne i našu hrabrosti volju za životom. Branit ćemo Ukrajinu, pjevat ćemo u skloništima i boriti se do kraja."

Eksplozija u subotu je djelomično uništila Kerčki most, izgrađen posebno po Putinovom nalogu i koji povezuje Krim s Rusijom. Ukrajina nije izravno preuzela odgovornost za napad. Rusija je zbog napada na most krenula u ponedjeljak ujutro u odmazdu. Nakon nekoliko mjeseci mira, napadnut je Kijev u kojem je ubijeno nekoliko ljudi, a raketirani su i Lavov, Žitomir, Dnjepar, Zaporožje... 

A u vlaku tijekom bombardiranja Ukrajine bio je legendarni nogometaš Andrij Ševčenko. Objavio je nekoliko videa u kojima se vidi granatiranje, a svijetu se obratio preko društvenih mreža.

"Rusija je danas ispalila 80 raketa i 12 bespilotnih letjelica kamikaza na Ukrajinu. Bio sam u vlaku, zaustavili smo se pod granatama. Tih nekoliko sati bilo je kao vječnost", napisao je Ševčenko na Instagramu i dodao:

"Granate i napadi neće slomiti Ukrajince. Mogu nam uzeti domove, ulice, ali ne i našu hrabrosti volju za životom. Branit ćemo Ukrajinu, pjevat ćemo u skloništima i boriti se do kraja."

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Ključne riječi

Komentara 7

GO
Gordanj
19:14 11.10.2022.

administrator proruski placenik je ovdje obrisao sve komentare koji nisu proruski

MS
Moj@Susjed
02:31 11.10.2022.

Zamalo da postane koletaralna šteta.

DU
Deleted user
00:37 11.10.2022.

Klasična ratna propaganda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije