Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Moskvi sve ubrzano
Povratak na članak

Rus se doselio u Hrvatsku i otkrio čemu se kod nas najviše čudi

– Dobro se jede ovdje, kao i u Rusiji. Najviše me čudi što su u Hrvatskoj svi usporeni. U Moskvi je sve ubrzano. No i Hrvati i Rusi su otvoreni, slični. Način života, vole izlaziti... – kaže Serder Serderov (25), Rus koji je u Inter iz Zaprešića došao ove godine.

Komentari 4

TO
Tompaa
13:11 11.04.2019.

Odvedi nas u finale kupa, Serdere!! VOLIM TE, INTERE! Podrška od pripadnika Divljih svinja!

VL
MA
Marinko2
13:40 11.04.2019.

U pravu sto se brzine posla i rjesavanje problema tice. Zaboravio je da se mi Hrvati pazimo da se istrosimo radeci u mladim danima . Cuvamo se za stare dane.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:41 11.04.2019.

Cappuccino u St. Petersburgu, u trgovackom centru, takoreci s nogu, platio sam 200 rublja. Toliko ne kosta ni u Dubrovniku.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:07 11.04.2019.

čudim mu se na nepoznavanju jezika, pogotovo ako je ovdje (već) dva mjeseca. Ruski i hrvatski jezici su vrlo, vrlo slični, a masu riječi je potpuno isto, imaju i padeže, kao i mi. Hrvatu (i Srbinu) je lako brzo naučiti ruski jezik, ali i obratno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.