Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJ

Runje: Neka supruga odluči gdje će stajati pehar

Vedran Runje
Reuters
24.11.2009.
u 19:40

Nakon treninga u utorak hrvatski reprezentativni vratar Vedran Runje, inače član francuskog prvoligaša Lensa, primio je nagradu za najboljega drugoligaškog golmana prošle sezone.

Lens je prošle sezone osvojio prvo mjesto u drugoj francuskoj ligi, te se ekspresno vratio u prvoligaško društvo, a jedna od jačih karika u ostvarenju tog cilja je bio i Runje. Nije čudno što je zbog toga zavrijedio nagradu Udruženja francuskih nogometnih profesionalaca (UNFP) za najboljeg vratara drugoligaške sezone, a službeno ju je primio ovog utorka.

- Bilo je zabavno prošle godine u drugoj ligi, ali mi je ipak jako drago što više nismo tamo - izjavio je Runje i nastavio:

- Svaka nagrada je lijepa, pa tako i ova. No, bilo bi još ljepše kada bi bili nagrađivani ove sezone dok smo u prvoj ligi. I ja, ali i moji napadači.

O tome gdje će postaviti ovaj trofej u svom stanu Runje je rekao:

- Mogao bih ga staviti na prozor ili ću ipak prepustiti supruzi da odluči gdje će stajati. Ona, ipak, ima "oko" za to - završio je golman, trenutačno prva opcija Slavena Bilića za hrvatsku reprezentaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije