Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLUŽIN NASLJEDNIK
Povratak na članak

Rukometna reprezentacija dobila novog izbornika!

Babić je bio Balićev favorit, a pomoćnik novom izborniku bit će bivši kapetan reprezentacije Petar Metličić.

Komentari 4

ZA
zamorac
18:23 27.02.2015.

djeluje nestvarno,smijenili Golužu i stavili njegova pomoćnika za izbornika a sve s namjerom da bude bolje Po kojem kriteriju je ovaj odabir? A Noka dokazano svjetska klasa nije bio dovoljno dobar !!!

VL
MA
maxxxx
18:01 27.02.2015.

ako je bio goluzin pomocnik onda smo si stvarno puno pomogli, jel nema neki koji koji je nesto postigao u trenerskoj karijeri? btw. gdje je vidoviti mrvec koji je prije dva mjeseca znao da noka sigurno dolazi?

VL
MA
marijanagorera83
17:40 27.02.2015.

Nadam se da će ova kombinacija u hrs omogučiti kvalitetniji rukomet od strane hrvatske rukometne reprezentacije jer je vidljiv rast rukometne igre u drugim reprezentacijama koji se oslanjaju na brži i kreativniji stil s jasnim zadaćama pojedinaca u oba pravca

VL
RU
ruznopace
19:15 27.02.2015.

biće love....,.moram sazidat neki podrum hdz stilu za sve te silne novce koje ću zaraditi,..nema više straha u kladionici,..svaka naša utakmica je čisti zicer,...jer dolazi karamarko za trenera a on kaže da je trener koji dobiva sve utakmice...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.