Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA LIGA

Rukometašice zbog tučnjave kažnjene utakmicom zabrane

Rukomet
21.12.2009.
u 15:02

Disciplinska komisija Hrvatskog rukometnog saveza bila je blaga prema rukometašicama koje su se međusobno potukle na utakmici u Đurđevcu između Nature i Arene.

Rukometašice Nature Agro iz Đurđevca jesenski dio prvoligaške sezone završile su domaćim porazom od Arene 25:32. To je igračicama Nenada Smiljanca 11. poraz iz 12 susreta, a osim loše igre, utakmicu je obilježila žestoka tučnjava rukometašica obaju sastava nekoliko sekunda prije kraja prvog poluvremena.

Započelo je naguravanjem domaće Andreje Horvat i pulske kružne napadačice Marije Mudronje na crti, koje su prema riječima svjedoka, završile na parketu. Kada se Horvat dizala, navodno je Mudronja rukom lupila 17-godišnju Andreju po nozi, a ona joj je pak, "ne budi dužna", uzvratila udarcem nogom. Tada su Mudronji u "pomoć" priskočile njezine suigračice predvođene Alenkom Benazić i Horvat je završila na podu. Bilo je tu i šaketanja te čupanja za kosu. Na terenu je nastao kaos koji je trajao više od minute. Kad se stanje smirilo suci su pokazali crvene kartone Đurđevčankama Andreji Horvat i Ivani Pavlović te Alenki Benazić i Tanji Kiridžić iz Arene. Prema riječima predsjednika Nature Agro, prof. Stjepana Šimunica, klub neće posebno kažnjavati svoje igračice jer ionako igraju za badava. Ističe kako je razgovarao s njima te ih upozorio da takvo ponašanje ne priliči sportašicama. Disciplinska komisija HRS-a kaznila je isključene igračice s jednom utakmicom neigranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije