Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLUŽBENO
Povratak na članak

Rukometašice na HRT-u? Prisavlje otkupilo prava za završnicu rukometnog Eura

Naime, dosadašnje susrete (uključujući i današnji protiv Norveške i onaj nadolazeći u utorak protiv Njemačke) mogli su gledati samo korisnici koji imaju ugovor s A1, a sada je napokon HRT odlučio otkupiti prava

Komentari 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:52 12.12.2020.

Snimite još Aca i Danijela za te novce. To je i tako vaša televizija, a ovo je "lijeva naša"

VL
HE
Hejterkojimrzisve
14:01 12.12.2020.

Sad je kasno. Gdje ste bili kad je grmjelo? HRT i Vecernji list se sad pokusavaju ubaciti na vlak uspjeha zenske rukometne reprezentacije i okititi se njihovim uspjehom koji je, nedvojbeno, sportski dogadjaj godine. Ali kao sto rekoh, sad je kasno, jer sljede dva poraza .... Nikad ne cu zaboraviti kako je Vecernji njihovu pobjedu nad svjetskim prvacima Nizozemskoj spomenuo samo u 10 redaka. Fuj!

VL
DU
Deleted user
13:53 12.12.2020.

Ma ne trebaju niti sada, ako neće prije toga vrh te kuće zauzeti stav da u ovako maloj zemlji nacionalne reprezentacije treba pratiti nacionalna televizija. Kada definiraju taj stav, onda može. A ne da gledamo npr. napete tekme muške rukometnee repke u kojima imamo potpuno nekompetetnog voditelja. A povrh toga, u time outu gledamo reklame u režiji maloumnog režisera.

VL
Avatar KiM
KiM
15:24 12.12.2020.

Fala bogu! Valjda ix bilo sram da RTS prenosi utakmice hrvatske a oni ne mogu...

VL
Avatar Asterix
Asterix
14:34 12.12.2020.

Ne da nacionalna televizija nije ništa napravila na poboljšanju programa tijekom pondemije ne bi li ljudima olakšala ovu situaciju nego ga dodatno srozavaju.

VL
NA
Narod
17:19 12.12.2020.

Kasno,prekasno.. Ne možete se iskupiti..

VL
DH
dalibor.hren
17:01 12.12.2020.

Nisu trebali, imaju oni svoje...

VL
DU
Deleted user
16:28 12.12.2020.

Ja, Ranka Ivanković, znam sve kako sam kojega Beograđanina i Nišanina u Zagrebu na odgovarajuće mjesto po institucijama kadrovirala. A i sve znam tko je na kojemu mestu. I kako sam usput one politički nepodobne grbaste nacionaliste dekadrovirala. Drago mi je da su sada na cesti jer danas nije potrebno pucati, dovoljno je samo nacionalistima oduzeti posao. I živela moja skorašnja Velika Otadžbina. Živela!

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
16:52 12.12.2020.

I ako se cure ne probiju u polufinale,opet ih nećemo gledati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.