Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Rukavina zabio nakon 226 dana i pokazao Vahi da zaslužuje igrati

Vaha je najavio da će možda dovesti pomoćnika, mogao bi to biti Bruno Baronchelli.

Komentari 8

JO
jozinho
19:49 01.05.2011.

jeli to naslov ironican?

VL
DR
dragogera
19:29 01.05.2011.

a u svim tim klubovima,osim lillea je vaha otisao uz neuspjeh,ovaj zadnji sa ob.bjelokosti,je bio tragikomican,na afr.kupu nacija,nisu mogli spojit 3 dodavanja,a on prica otjerali ga nakon prvog poraza.ja gledao turnir bili su glavno razocaranje,jedva prosli grupu.ne vrijedi on ni pola tih para sto zaradi.nakon godinu dana treniranja,igraci nisu napravili nikakav pomak unaprijed.i ona karikatura od jurcica je mogla tako osvojiti naslov.zajec je nepravedno potjeran,mozda je prepametan,prefin jednostano pre za mamica

VL
NI
nindža
20:04 01.05.2011.

e crni drago, možda bi ti netko i povjerovao da nisi spomenuo zajeca hahaha

VL
AM
amato
21:42 01.05.2011.

Slažem se za Zajeca. Mislim da je on trebao dobiti pravu šansu, a ne ovako, potjerati ga kao šrkljivca nakon samo 72 dana. Zajec je nogometna legenda, nogometni znalac i vrlo inteligentan gospodin.

VL
VE
Velikogoričan56
22:36 01.05.2011.

E, Junaci, Junaci, daj malo pazljivije procitaj koje gluposti si namljeo u ovom clanku. Jesi li ti bio na kojoj od utakmica kioje je Rukavina odigrao ? Dobio je dosta prilika, isto kao i Kramaric, Sylvester i svi ostali. Nije cilj novinarstva da pokusas davati treneru lekcije iz njegovog posla nego pokusati objektivno izvjestavati, a ti to sustavno ne radis, nego ocrnjujes Dinamo gdje god stignes.

VL
CU
cupus
23:07 01.05.2011.

Ma kakav Zajec ljudi ??? pa covjek je ok ali kao trener je preslab...

VL
Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
00:57 03.05.2011.

Vidili smo u Kopru, koliko je Zajec sposoban da vodi Dinamo. Umjesto da sjedi na klupi u uzvratnoj tekmi, on već otišao da gleda sljedećeg protivnika. Živa komedija.

VL
OB
-obrisani-
15:53 03.05.2011.

ej rukavina,kad sam te gledao kako igraš u šibeniku bio sam u strahu kad ste igrali protiv dinama,sad si naš i znam da si jedan od vrhunskih napadača i daj sad opravdaj taj epitet da konačno mogu uživat dok ti igraš.kad bi ti igrao kao što si tad igrao u šibeniku siguran sam da ćemo daleko dogurati u ligi prvaka.samo nam treba da poludiš,pogledaj olu,tako možeš i ti.želim ti puno sreće u karijeri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.