Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprema za polufinale

Rudić špijunirao suparnike: Ništa novoga nisam vidio kod Talijana

'29.08.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica muskih reprezentacija Hrvatske i Crne Gore. Trener reprezentacije Ratko Rudic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
26.07.2011.
u 17:08

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić nije propustio pogledati četvrtfinalni sraz Italije i Španjolske (10:6)

Bila je to svojevrsna špijunska misija i priprema za polufinalni ogled s pobjednikom toga dvoboja. Sudbina je htjela da u četvrtak u 15 sati po srednjoeuropskom vremenu s druge strane bazena bude Italija. Rudić je nakon utakmice bio optimističan.

– Nisam ništa novoga vidio, dobro se poznajemo s Talijanima i znamo sve njihove kvalitete. Iz natjecanja u natjecanje igraju sve bolje, u polufinalu Svjetske lige u Firenci pobijedili su nas uz sudačku pomoć, ali trebali smo dobiti tu utakmicu. Nadam se da smo izvukli pouke iz tog poraza – rekao je Rudić.

Komentara 2

1M
1Miskec
12:44 28.07.2011.

Rudiću, to što su Italjanima pomogli suci, pa i vama su u finalu EP pomogli, tada niste plakali. Šteta što nećete do finala, da vam pokažemo ko je svetski šampion. Nema veze odraćemo Italijane

PA
papa
13:34 28.07.2011.

Ih, ni Madjari posle vodstva od 12:8 ne mogu Srbiji nista. Popusise, a sad cekamo bilo koga, mada, bolje Rvate da vas razbijemo opet. Koji li ce to put biti u zadnjih 13-14 godina? Ivi ste pobedili Srbiju.Jednom. Pljuc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije