Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KAPETAN

Rudi Belin proslavio 72. rođendan

Rudi Belin
Jurica Galoić/Pixsell
05.11.2014.
u 21:50

Dobrodržeća gospoda Branko Gračanin, Stjepan Lamza, Slaven Zambata, Krasnodar Rora, Vjekoslav Kobešćak, Željko Stinčić samo su neki od čestitara kojima se pridružio i veliki prijatelj Zorislav Srebrić.

– Ovdje je sve što vrijedi u hrvatskom nogometu! – uzviknuo je Ismet Hadžić Hadžija dok je doista brojne uzvanike u maksimirskoj pizzeriji Gentleman za zajedničku fotografiju namještala još jedna legenda – Radiša Mladenović za objektivom.

A okupili su se već tradicionalno kako bi proslavili 72. rođendan velikog Dinamova kapetana Rudija Belina. Ovaj put uz posebnu poruku, da se jedan od najboljih veznjaka osjeća znatno bolje. Nogomet je generaciji i danas omiljena tema, Filip Blašković Šiljo, prava enciklopedija Dinama ‘67., prisjetit će se detalja velike povijesti, Zlatko Škorić otkriti nam da ipak postoji vratar koji je iznad svih – Manuel Neuer.

Dobrodržeća gospoda Branko Gračanin, Stjepan Lamza, Slaven Zambata, Krasnodar Rora, Vjekoslav Kobešćak, Željko Stinčić samo su neki od čestitara kojima se pridružio i veliki prijatelj Zorislav Srebrić.

>> Zdravko Mamić o bratu Zoranu: Vodit će i sljedeće ljeto Dinamo prema Ligi prvaka

Komentara 1

VE
Velebit12
03:55 06.11.2014.

Rudolf Belin , legenda Hr. nogometa. Pamtim njegove slobodnjake, a vjerujem i mnogi golmani. Dugo mi pozivio moj Rudi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije