Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Rudeš napokon ostvario prvu prvenstvenu pobjedu!

Rudeš
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
08.03.2019.
u 19:57

Rudeš je do pobjede stigao s dva lijepa pogotka u drugom poluvremenu

Nogometaši Rudeša su u utakmici 24. kola Prve HNL ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao domaćini na stadionu u Kranjčevićevoj ulici Inter iz Zaprešića s 2:0 (0:0).

Rudeš je do pobjede stigao s dva lijepa pogotka u drugom poluvremenu. Prvi je nakon samo nekoliko sekundi igre u nastavku postigao Juranović (46.), dok je drugi bio djelo Joaoa Ericka (77.).

Ispred pedeset gledatelja sudio je Pejin iz Donjeg Miholjca.

Rudeš je i dalje uvjerljivo posljednji na ljestvici sa sedam bodova, dok je Inter osmi sa 21. Između njih je Istra 1961 sa 17 bodova. Na ljestvici vodi Dinamo sa 58 bodova, druga Rijeka ima 44, a treći Osijek 41 bod.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
20:39 08.03.2019.

"Ispred pedeset gledatelja"......Pa i na seoskoj utakmici ima vise gledatelja. Ovo je sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije