Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1
Povratak na članak

Rosberg slavio u Japanu, Mercedes potvrdio naslov

Mercedes je, četiri utrke prije kraja, osvojio treći naslov prvaka u konstruktorskoj konkurenciji.

Komentari 5

DU
Deleted user
09:32 09.10.2016.

Nadam se Rosbergovom naslovu. Ferrari - odluke katstrofa.

VL
DA
davnor
10:10 09.10.2016.

Navijač sam Rozberga ali bojim se da lujo neće tek tako prepustit prvu poziciju na kojoj sjedi rozberg.

VL
KA
kažemja
11:26 09.10.2016.

Bit će tu još svega. Četiri utrke je puno. jedan kvar,sudar ili loši uvjeti i sve se okrene. Ali realno, ako Rosberg ove godine ne osvoji naslov onda ne znam kada će .

VL
KA
Kaubojdzimi
21:25 09.10.2016.

ja se nadam da ce postati Rosberg svjetski prvak! ali htio ili ne Hemilton je ipak najbolji vozac u F1. mislim da posle A, Sene i A.Prosta je Hamilton najbolji vozac jer ono sto on radi bez da mu neko pomogne je izvanredno. a ne kao nekada M.Schumacher gdje je uvijek drugi vozac u njegovoj ekipi morao voziti za njega! da nije bilo tako nebi bio vise nego dva puta svjetski prvak! a i Vettel nije nista bolji od Schumachera! tipicni Nijemac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.