Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KAMPU NJEMAČKE

Rosberg i dva igrača 'Elfa' sudionici nesreće u kojoj su teško ozlijeđeni pješaci

Nico Rosberg
Foto: DPA/PIXSELL
28.05.2014.
u 22:11

- Šokiran sam zbog nesreće. Moje misli su s obiteljima nastradalih. Želim im brz opravak - rekao je Rosberg, dok se Mercedes oglasio priopćenjem.

U kampu njemačke nogometne reprezentacije u Italiji danas se dogodila automobilska nesreća u kojoj su nastradala dva pješaka.

Nico Rosberg je zajedno sa DTM vozačem Pascalom Wehrleinom, te nogometašima Benediktom Howedesom i Julianom Draxlerom snimao promotivnu reklamu. Nico je vozeći Mercedes htio izbjeći pješaka koji mu se našao na putu, ali je pritom udario Wehrleina, koji je upravljao drugim automobilom. Wehrlein je skrenuo s puta i pri tome je udario dva pješaka. Oba pješaka su teško ozlijeđena i hitno prevezena u bolnicu.

- Šokiran sam zbog nesreće. Moje misli su s obiteljima nastradalih. Želim im brz opravak - rekao je Rosberg, dok se Mercedes oglasio priopćenjem.

- Incident se dogodio u trening kampu reprezentacije Njemačke. Dok je vozio zatvorenom stazom, DTM vozač Pascal Wehrlein je ozlijedio dvije osobe koji su se neočekivano našle na stazi. Osobe su još uvijek u bolnici i za sada ne možemo davati izjave u vezi sa ozbiljnošću ozljeda. Žao nam je zbog nesreće i ozlijeđenima želimo brz oporavak. Spremni smo na suradnju s vlastima kako bi se otkrili točni uzroci nesreće - poručili su iz Mercedesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije