Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAI ĆE DOBITI BRATA

Rooney nije igrao protiv WBA jer očekuje drugog sina

\'Manchester United\'s Wayne Rooney rues a missed chance Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
Autori: mp/VLM, igraliste.hr
20.05.2013.
u 13:48

Susret protiv WBA koji je završio 5:5 bio je druga utakmica zaredom koju je Rooney propustio nakon što je zatražio transfer.

Wayne Rooney nije bio u konkurenciji za posljednju utakmicu u prvenstvu protiv West Bromwich Albiona. Napadač Manchester Uniteda dobio je dozvolu kluba da bude uz suprugu koja će uskoro roditi, piše Sky.

Rooney i njegova supruga dobit će drugog sina, a trogodišnji Kai brata. Susret protiv WBA koji je završio 5:5 bio je druga utakmica zaredom koju je Rooney propustio nakon što je zatražio transfer.

Nije igrao ni protiv Swansea na oproštaju trenera Alexa Fergusona, ali je bio na proslavi naslova prvaka.

Podsjetimo, Rooney je od Uniteda zatražio transfer, no klub ga je (zasad) odbio. U Unitedu igra od 2004. godine i za to vrijeme je zabio gotovo 200 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije