Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNA SUPROTNOST BIVŠIMA

Rooney: Capello mi je u početku djelovao zastrašujuće

Fabio Capello
Reuters
21.02.2010.
u 15:36

Prvi strijelac Premier lige, napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney, priznao je da mu je prvi susret s izbornikom engleske nogometne reprezentacije Fabijem Capellom bio zastrašujuć...

Capello je, prema Rooneyjevim riječima, potpuna suprotnost nekadašnjim engleskim izbornicima, Steveu McLarenu i Sven-Göranu Erikssonu.

- Kada je Capello došao na prvo okupljanje, izgledao mi je zastrašujuće. Bilo je ludo. Na treningu bismo radili tri sekunde, a onda bi nas on zaustavio i postavljao nas u pozicije na kojima trebamo biti. Doslovno nas je fizički pomicao - ispričao je 24-godišnji napadač za Press Association Sport.

- Bilo je to stvarno strašno iskustvo. Promijenio je sve. Ako napraviš pogrešku na treningu, moraš gledati snimku toga. Capello sve snima. Jednom je Glen Johnson morao gledati snimku jer izbornik nije bio zadovoljan njegovim ubacivanjem.

- Ali, Capello je napravio fantastičan posao i moramo biti sretni što ga imamo. Vratio nam je samopouzdanje, a meni je dao slobodu u igri. Usadio je vjeru igračima koji ranije možda nisu mislili da su dovoljno dobri za englesku reprezentaciju.

Usporedio je na kraju Rooney Capella s bivšim dugogodišnjim izbornikom Gordog Albiona, Šveđaninom Sven-Göranom Erikssonom.

- Eriksson je bio toliko opušten da je to bilo čudno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije