Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE MARCE

Ronaldo dobio Di Stefana, Messi Pichichija

Cristiano Ronaldo
Foto: screenshot/youtube
02.12.2013.
u 18:06

Marca, ugledni španjolski dnevnik, u ponedjeljak je dodijelila nagrade najboljim pojedincima u Primeri za sezonu 2012./13.

Marca, ugledni španjolski dnevnik, u ponedjeljak je dodijelila nagrade najboljim pojedincima u Primeri za sezonu 2012./13.

Najboljim igračem prošle sezone proglašen je Cristiano Ronaldo, koji je dobio nagradu Alfredo di Stefano. Nagradu koju je Portugalac osvojio drugu godinu zaredom osobno mu je uručio osobno slavni Argentinac.

Lionel Messi dobit će trofej Pichichi, trofej koji se se dodjeljuje najboljem strijelcu Primere.

Najboljim golmanom proglašen je Thibaut Courtois iz madridskog Atletica, dok je najbolji trener Tito Vilanova (Barcelona).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije