Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio puno više

Ronaldova majka optužila Fifu: 'To je mafija, zato moj Cristiano nema više nagrada'

Cristiano Ronaldo i majka Dolores Aveiro
Foto: PA/Pixsell
1/6
03.11.2019.
u 09:59

Da nema mafije u nogometu, a to je prava riječ koja bi objasnila što se događa, moj sin dobio bi više individualnih priznanja, Zlatnih lopti... Pogledajte što se događa i sve će vam biti jasno – oštra je bila Ronaldova majka

Majka Cristiana Ronalda Dolores Aveiro prozvala je krovnu nogometnu organizaciju Fifu i France Football, nazvala ih je mafijom i glavnim krivcima što njezin Cristiano nema koju Zlatnu loptu više.

– Da nema mafije u nogometu, a to je prava riječ koja bi objasnila što se događa, moj sin dobio bi više individualnih priznanja, Zlatnih lopti... Pogledajte što se događa i sve će vam biti jasno – oštra je bila Ronaldova majka.

Foto: PA/Pixsell

Dolores smatra da je njezin sin zaslužio puno više, no zbog privatnih interesa organizacije nije dobio nagrada koliko je trebao.

– Da je Španjolac ili Englez, drugačije bi ga tretirali. Ali on dolazi sa siromašne Madeire...

Ronaldo zasad ima pet Zlatnih lopti, kao i Lionel Messi. No pitanje je hoće li je i jedan od dvojice ove godine dobiti jer mnogi smatraju da je favorit stoper Liverpoola Virgil Van Dijk.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte 'zvijer' koju je Cristiano kupio od samo jedne plaće

Cristiano Ronaldo i majka Dolores Aveiro
1/13

 

Komentara 4

CR
crodux
10:13 03.11.2019.

što to nisi rekla prije 15 godina?

ZB
Zoki-Bijela
10:19 03.11.2019.

Pacijent

BL
Blender
14:15 03.11.2019.

Do prije 15 godina zivjela u stracari, sin joj nije imao prednjih zubi a sad je Fifa mafija. Koliko puta joj sin bio na sudu za utaju poreza, silovanja i prebrze voznje. E stara da si mi blize drekom bi te namazal tak da mozes prestrasiti mafiju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije