Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
289 GOLOVA
Povratak na članak

Ronaldo postao 3. strijelac u povijesti Reala, a smiješi mu se i prvo mjesto

Ronaldo se na trećem mjestu izjednačio sa Santillanom (igrao za Real od 1971–1988) koji je također zabio 289 pogodaka za kraljevski klub. No, Španjolcu je za to trebalo puno više utakmica. Odigrao ih je 645, dok je Ronaldo nastupio u svega 280 utakmica.

Komentari 4

DI
dinamojavolim1
09:44 19.02.2015.

289 golova u 280 utakmica nema se kaj vise dodat na tu temu

VL
ZG
zg223
09:54 19.02.2015.

vjecno par koraka iza carobnjaka...

VL
ZG
zg223
08:07 20.02.2015.

evo od danas clanak..messi 300 tekmi i mislim da je 385 golova... jel treba dodati da nije ni napadac?hehe

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:59 23.02.2015.

Niko ko ‘’Maradona’’…nitice se rodit uskoro kao on… A ova ‘’dvojica’’ kad se ‘’parkiraju’’ u svaki po jedan prosjecan klub koji nije bio prvak svoje drzave nikad I kad sa njim osvoje prvenstvo drzave protiv najmanje 4 kluba koji suu jaci svaki od njih po igrackom kadru najmanje 100% I ostavi tu svu cetvorku iza sebe I to dva puta osvoji prvenstvo I jos sve na to osvoje svjetsko prvenstvo sa prosjecnom ekipom kao sto je Maradona uradio E TEK ONDA CE STATI RAME UZ RAME SA DIEGOM, sto je I Messi sa Argentinom I Ronaldo sa Portugalom trebao vec da bi se uopste poredili sa Maradonom a obojica nista bitno toliko nisu napravili u svojim rep. To ti je kao da poredis sad ‘’parkiraj’’ na primjer Mesija u jednu ‘’Celtu’’ I da sa njom ostavi na kraju sve iza sebe a druge god. Ronaldo to isto uradi na primjer sa jednom ‘’Valencijom’’… Obojica samo zavise od ‘’drugih’’ u timu a Maradona heh…sve je od njega pocinjalo I zavrsavalo… U ono vrijeme jedam Maradona je ostavio za sobom kao sto su: van Basten, Baggio, Schillachi, Voller, Klinsmann, Manchini, Matheuss, Ginannini, Viali, Altobelli, Serena…a ti vecina igraca su bili ‘’razbijaci’’ a ne mamine maze ko sto ova dvojica igraju protiv mnogih danas… 4 god. Za redom: prvak,vice prvak,vice prvak, prvak… A ova dvojica bi prestali igrat da igraju u ekipi ko Maradona protiv puno jaci, plakali bi I cekali da za njih suigraci urade vecinu posla… Golove je lako davit kad ti drugi cuvaju ledja I sredinu I dodaju ti loptu I kreiraju vecinu akcija za tebe… Pravi igrac se vidi u ‘’prsojecnom’’ klubu a ne u ‘’mega’’ momcadi ……period…… Niko nikad ko Diego Armado Maradonaaaaaaaa………

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.