Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Ronaldo platio operaciju teško bolesnom dječaku

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
nph/NordPhoto/PIXSELL
12.03.2014.
u 23:35

Ronaldo će donirati 60 tisuća eura kako bi dječaku u potpunosti platio operaciju i vjerojatno spasio život.

Najbolji i najbogatiji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo odlučio je platiti operaciju Eriku Ortizu Cruzu, 10-mjesečnom dječaku koji boluje od poremećaja u radu mozga.

Dječak boluje od kortikalne displazije koja mu uzrokuje i do 30 napadaja dnevno pa je njegova obitelj pokušavala skupiti novac za operaciju.

 Kad je Ronaldo čuo za priču, odlučio je donirati kopačke i dres kako bi se donacijama skupilo potrebnih 60 tisuća eura. No, predomislio se i donirao novac iz vlastitog džepa kako bi dječaku u potpunosti platio operaciju i vjerojatno spasio život.

>> Ovo je 10 najbogatijih nogometaša na svijetu! Iznenađeni?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije