Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA KOLJENA

Ronaldo pauzira 15-ak dana i propušta finale s Barcelonom?!

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
10.04.2014.
u 14:41

Portugalac ima problema s koljenom, a prema informacijama kojima raspolaže AS, Ronaldo neće igrati još 15-ak dana.

Real Madrid je u posljednje dvije utakmice, u pobjedi protiv Sociedada (4:0) te u porazu kod Borussije (0:2), igrao bez najboljeg igrača Cristiana Ronalda. Portugalac ima problema s koljenom, a prema informacijama kojima raspolaže AS, Ronaldo neće igrati još 15-ak dana.

To znači da će najboljih igrač svijeta u 2013. godini gotovo sigurno propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Almerije, kao i finale Kupa Kralja protiv Barcelone. Pod upitnikom je i prva utakmica polufinala Lige prvaka koju će Real igrati 22. ili 23. travnja, dok bi Ronaldo ipak trebao biti spreman za Osasunu 27. travnja.

Ipak, ovu vijest treba uzeti s rezervom jer ona nije potvrđena na službenoj stranici Reala.

Podsjetimo, Ronaldo se ozlijedio u završnici prve utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Borussije. U uzvratnoj utakmici protiv 'žuto-crnih' bio je na klupi, međutim trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti nakon utakmice je potvrdio kako Portugalac nije bio spreman za utakmicu.

>> Real se provukao u polufinale Lige prvaka! Borussia 'muški pala'

Komentara 1

BO
bojnik
16:09 10.04.2014.

Ne samo CR7, finale "s Barcenonom" propustaju i Modric i Bale ;^)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije