Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio Balea

Ronaldo otkrio tko su po njemu favoriti Svjetskog prvenstva

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.12.2013.
u 16:00

I povratak Xabi Alonsa u momčad jako puno nam znači, on je ključan čovjek. Odlično igra i pun je iskustva

Uoči sutrašnjeg ždrijeba Svjetskog prvenstva, ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo otkrio je tko su po njemu favoriti za naslov prvaka.

- Ako se mene pita, to su tri reprezentacije: Španjolska, Brazil i Njemačka. Nadam se da Portugal neće biti u skupini s njima, ali ne želim se zamarati s tim dok ne završi ždrijeb. U dobroj smo formi, imamo svoje ciljeve na prvenstvu i nadam se da ćemo ih ostvariti - rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se zatim i na klupsku situaciju, a posebno je istaknuo Garetha Balea.

- Zaista dobro igra u posljednje vrijeme. Fenomenalno se uklopio u momčad i njegove izvedbe su iznimno kvalitetne. I povratak Xabi Alonsa u momčad jako puno nam znači, on je ključan čovjek. Odlično igra i pun je iskustva - zaključio je Portugalac.

>>Ekskluziva Španjolaca: Messi osvaja Zlatnu loptu ispred Ronalda!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije