Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOL U KOLJENU

Ronaldo napustio trening, Ancelotti poručuje: Moramo zabiti Borussiji

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
07.04.2014.
u 21:15

- Cristiano uvijek mora igrati, no kad se ne osjećaš dobro ne trebaš igrati. On je profesionalac i to shvaća - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Cristiano Ronaldo vjerojatno neće u utorak igrati protiv Borussije u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Najbolji igrač svijeta je u Dortmundu osjetio bol u lijevom koljenu i napustio trening Reala nakon 20-ak minuta.

- Cristiano uvijek mora igrati, no kad se ne osjećaš dobro ne trebaš igrati. On je profesionalac i to shvaća - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti.

Real će u Dortmundu braniti 3:0 iz prve utakmice.

- Borussia ima 90 minuta da zabije četiri gola, a mi da zabijemo jedan. To će biti naš cilj jer će nakon toga biti lakše - rekao je Ancelotti.

Borussiji se vraća Robert Lewandowski koji je prvu utakmicu propustio zbog kartona.

- On će donijeti promjene u igru Borussije. Kvalitetan je napadač i momčad je s njim puno opasnija.

Real su uzdrmala dva uzastopna poraza, od Barcelone i Seville.

- Mislim da možemo sezonu završiti na visokom nivou. U te dvije utakmice smo puno izgubili, ali momčad je reagirala dobro i spremna je.

Trener Borussije Jurgen Klopp se ne predaje.

- Iznenađenja su uvijek moguća u nogometu. Sjetite se da je Grčka osvojila Euro. Dat ćemo sve od sebe. Moramo zabijati i ne primiti gol što neće biti lako - smatra Klopp.

>> Čudesni oporavak dječaka iz Poljske uz Ronaldov hattrick

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije