Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKVALIFIKACIJE ZA SP

Ronaldo ipak u kadru za utakmicu s Ćirinom BiH?

Cristiano Ronaldo
Reuters
07.11.2009.
u 11:41

Izbornik portugalske nogometne reprezentacije Carlos Quieroz tvrdi da će u sastav za dvije dokvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine uvrstiti i Cristiana Ronalda, makar je ovaj ozlijeđen.

Portugal će 14. studenog odigrati prvu utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u Lisabonu, a uzvrat u Zenici četiri dana kasnije. Najveći upitnik vezan uz te dvoboje, barem što se tiče portugalske selekcije, vezan je uz najskupljeg nogometaša na svijetu Cristiana Ronalda.

Njegov klub, madridski Real, inzistira da Ronaldo nije spreman za te utakmice zbog ozljede desnog gležnja. Ozlijedio se u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea (30. rujna), te je potom 10. listopada u utakmici portugalske nogometne reprezentacije protiv Mađarske dodatno pogoršao ozljedu.

U Realu sugeriraju da bi i sami koristili Ronaldove usluge da je spreman za igru, te vrše pritisak na portugalsku reprezentaciju, odnosno vodstvo reprezentacije, da preskoče Ronalda. U Portugalu, čini se, niti ne pomišljaju na takav scenarij.

- Pozvat ću Ronalda i nadam se da će nam pomoći, pa makar odigrao i samo nekoliko minuta – izjavio je Quiroz za španjolsku Marcu.

Portugalski izbornik vjeruje da bi se Ronaldo mogao oporaviti, makar i samo za uzvratnu utakmicu u Zenici.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
BanovinaHrvatska
22:21 07.11.2009.

ova je vijest od vitalnog znacaja za BiH Hrvate, Hrvatska reprezentacija nas zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije