Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 29. ROĐENDAN

Ronaldo dobio tri utakmice suspenzije!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.02.2014.
u 13:38

Španjolski nogometni savez odrezao je najveću predviđenu kaznu nakon što je najbolji igrač svijeta izgubio živce i na utakmici udario Carlosa Gurpegija.

Cristiano Ronaldo kažnjen s tri utakmice zabrane zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv Athletic Bilbaa.

Španjolski nogometni savez odrezao je najveću predviđenu kaznu nakon što je najbolji igrač svijeta izgubio živce i na utakmici udario Carlosa Gurpegija.

U obrazloženju kazne navodi se da je jednu utakmice zabrane dobio zbog ponašanja na travnjaku, a dvije zbog nepoštivanja suca. Ronaldo je vijest doznao na 29. rođendan kojeg danas slavi.

Ipak, Ronaldo će moći igrati u utakmicama polufinala Kupa kralja protiv Atletico Madrida. Propustit će utakmice u prvenstvu protiv Villarreala, Elchea i Getafea.

>> Panika u Madridu! Ronaldo bi mogao dobiti tri utakmice suspenzije

Komentara 2

DA
davos24
13:47 05.02.2014.

Hehe, Luka počni pucat po protivničkom golu, vrijeme je

EU
europav
14:48 05.02.2014.

kakva đubrad... nije trebo dobit ni crveni, a kamoli 3 utakmice suspenzije!!! wtf?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije