Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostale utakmice

Ronaldo bolji od Zlatana, Ukrajina šokirala Francusku

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
15.11.2013.
u 22:44

U dvoboju Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića pobjedu je odnio Portugalac. Portugal je kod kuće slavio 1:0.

Odigrane su i preostale tri europske utakmice u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo zu Brazil. Pobjede su upisali domaćini - Portugal, Ukrajina i Grčka.

U dvoboju Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića pobjedu je odnio Portugalac. Portugal je kod kuće slavio 1:0, a jedini je pogodak zabio Ronaldo u 82. minuti utakmice.

Dobar posao odradila je Grčka koja je svladala Rumunjsku s 3:1. Domaćini su poveli preko Mitrogloua u 14. minuti da bi se Rumunji su se pet minuta kasnije uspjeli vratiti golom Stancua. No, golom Salpingidisa u 21. minuti i drugim pogotkom Mitrologlua Grci su napravili veliki korak prema Brazilu.

Ukrajina je iznenađujuće svladala Francusku s 2:0. U prvom poluvremenu se mreže nisu tresle da bi u 61. minuti Zozulja doveo Ukrajince u vodstvo, da bi u 82. Jarmolenko s 11 metara gurnuo tricolore u tešku poziciju.

 

>> Hrvatska s igračem više nije uspjela slomiti Island

Komentara 3

Avatar babas
babas
22:53 15.11.2013.

Ukrajina je jednostavno bolja od Francuske,nije to neko iznenadenje,Grcka ocekivano,Portugal i Svedska,te Island i Hrvatska ce se rijesavati u uzvratima.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:11 16.11.2013.

Zlatane, pa gdje si ? Zar nisi rekao novinaru da si Bog ? Zašto nisi zabio gol ?

VL
????
15:02 16.11.2013.

Eh da je nama onakav nabac kakav je Portugalac servirao Ronaldu, to bi bio gol sve da u napadau igra i Duje Čop. Inače ta utakmica je bila odlična, gledao sam je paralelno s našima. I onda mi kroz glavulavu prošla misao kako li bi ta utakmica izgledala da Švedsku vodi Štimac, a Portugal Jurčić :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije