Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skromnost mu je vrlina

Ronaldinho: Idem po SP, LP i Seriju A

Ronaldinho
Reuters
24.12.2009.
u 11:48

Osvrt na 2009. godinu napravio je Milanov brazilski as Ronaldinho naglasivši kako je to bila godina napretka. U sljedećoj talijanski nogometni gigant cilja na naslov u Ligi prvaka, dodao je.

I ne samo na njega nego i na naslov najbolje momčadi u Seriji A. Ti su dosezi, tvrdi brazilski nogometaš, sasvim dohvatljivi.

- Godina koja je na izmaku bila je dobra i za klub i za mene osobno, a sljedeća će biti još i bolja. Želim dobro igrati u talijanskom prvenstvu i Ligi prvaka, natjecanjima u kojima će, siguran sam, Milan biti u konkurenciji za naslov sve do samoga kraja - zbori Ronaldinho koji ne odbacuje ni mogućnost da se priključi reprezentaciji u lovu na naslov svjetskih nogometnih prvaka.

Sljedeće se godine u Južnoafričkoj Republici igra svjetska nogometna smotra na kojoj će, nada se Ronaldinho, i sam sudjelovati.

- Sanjam o tome, ali svoje mjesto ne želim zaslužiti pričom u medijima. Želim da za mene govore brojke, tako hoću izboriti poziv - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije