Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U FORMI

Ronaldinho: Bolji sam no ikada i želim na SP!

Ronaldinho i Robinho
Reuters
12.12.2009.
u 12:51

Ronaldinho je 2004. i 2005. godine igrajući u dresu Barcelone proglašen od strane Međunarodne nogometne federacije (FIFA) najboljim nogometašem svijeta. Danas je, tvrdi on sam, još i bolji.

Milanov brazilski as izabran je za najboljeg nogometaša proteklog desetljeća u izboru čitatelja prestižnog britanskog magazina World Soccer, a sam smatra kako je u ovom trenutku i bolji igrač no u danima kada mu je FIFA uručila nagradu.

- Vratio sam se u svoje najbolje izdanje. Zapravo, mislim da sam sada još i jači. Sve mi se čini lakšim - kazao je 29-godišnji Brazilac za Il Corriere dello Sport zadovoljan suradnjom s trenerom Leonardom.

Ronaldinhov sunarodnjak, podsjetimo, preuzeo je klupu Milana po odlasku Carla Ancelottija u London, gdje je Talijan preuzeo sastav Chelseaja prije početka aktualne sezone.

- Dobri smo prijatelji, pričamo o svemu. Nikada prije nisam imao takav odnos s trenerom - veli Ronaldinho koji gaji nadu da će se naći i na popisu izbornika Dunge za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Mundial započinje 11. lipnja u Južnoafričkoj Republici.

- Želim igrati na sljedeća dva SP-a. Kako bi me Dunga mogao ignorirati nastavim li pružati ovakve igre? Želim u Južnoafričku Republiku - zaključio je napadač Milana.

Komentara 1

DW
dr.who
21:25 12.12.2009.

Na žalost nikad više u najboljem izdanju.Njegov sam veliki fan,no...više trke i hrabrosti za driblinge.Nekad sam uživao u lakoći kako je lomio protivnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije