Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan izbor

Ronalda ne vole niti u Portugalu, već 2 godine je iza osrednjeg biciklista

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
16.11.2013.
u 20:07

Ronaldo sigurno nije sretan izborom portugalskih novinara, a sumnjamo da mu je utjeha što je iza sebe ostavio brončanog sa SP-a u kanuu Fernanda Pimentu

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo uvijek je jedan od favorita za dobivanje Zlatne lopte, no zanimljivo je da za najboljeg sportaša nije izabran čak ni u svom Portugalu. Već drugu godinu zaredom CR7 gleda u leđa biciklistu Ruiju Costi, ovogodišnjem svjetskom prvaku iz Toskane:

- Lakše mi je pobijediti Ronalda nego odvoziti do cilja najteže etape Tour de Francea!

Svaka mu čast, dečko je svjetski prvak, no to je bila jednodnevna utrka u kojoj je iskoristio umor najboljih biciklista, koji su se koncentrirali na Tour, Vueltu, Giro... Inače, naš Kišerlovski ima bolje rezultate na velikim utrkama od Coste.

Ronaldo sigurno nije sretan izborom portugalskih novinara, a sumnjamo da mu je utjeha što je iza sebe ostavio brončanog sa SP-a u kanuu Fernanda Pimentu. Ovaj izbor ustvari je dokaz da Cristiana ne vole, ne cijene dovoljno čak niti u vlastitoj domovini. A možda ga ne nagrađuju i zbog toga što znaju da neće doći na proglašenje...      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije