Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE GA ZA SEBE

Bayern ne želi pustiti 15-godišnjeg hrvatskog talenta na okupljanje mlade reprezentacije

Toni Trogrančić
10.04.2015.
u 08:33

- Sljedećeg tjedna zaputit ću se u München, razgovarati sa šefovima omladinske škole Bayerna, a nadam se i s Josepom Guardiolom. Sa mnom će na put najvjerojatnije i Niko Kovač - rekao je Jozak

Priča o 15-godišnjem dječaku prošlih je dana uzburkala hrvatsku, pa i njemačku nogometnu javnost. Toni Trogrančić nova je nada minhenskog Bayerna, ali i dječak koji je već odradio prvi trening sa seniorskom momčadi njemačkog velikana. Mladi Hrvat trebao bi biti velika budućnost svjetskog nogometa, a za njega se trenutačno bore hrvatski i njemački nogometni savez...

"Ne da nas zanima mladi Toni, već smo pokrenuli cijelu akciju kako bismo ga uspjeli zadržati u našim reprezentacijama. Evo, prije dva dana sastao sam se i s njegovim ocem, dugo smo i kvalitetno razgovarali, ali sve je i dalje otvoreno" kazao je za Goal Romeo Jozak, direktor svih hrvatskih reprezentacija.

"Znate, to je kao da vam netko ponudi vrlo kvalitetno Golfa, ali i Ferrarija. Pa vi birajte..."

Veliki problem HNS-u u cijeloj priči predstavlja i ponašanje Bayerna.

"Da, to nam je veliki problem, Bayern nama stvara određene poteškoće. Primjerice, oni žele Tonija puštati na okupljanja u njemačku reprezentaciju, ali ne žele na okupljanje naših mladih selekcija. A to im je prema Fifinim i Uefinim pravilima dopušteno. Mi tu ne možemo baš ništa."

No, Romeo Jozak ima kvalitetan plan...

"Sljedećeg tjedna zaputit ću se u München, razgovarati sa šefovima omladinske škole Bayerna, a nadam se i s Josepom Guardiolom. Sa mnom će na put najvjerojatnije i Niko Kovač, bivši igrač Bayerna, ali i izbornik hrvatske reprezentacije. Želimo se u Münchenu predstaviti u snažnoj delegaciji."

>> Članak u cijelosti pročitajte na Goal.com

>> Njemačka i Hrvatska u borbi za mladog talenta! Evo što kaže njegova obitelj!

Komentara 3

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:24 10.04.2015.

vrlo jednostavno mali odbije igrat za švabe i stvar rješena !!!!!

PH
Pravi-Hrvat
09:46 10.04.2015.

Drago mi je da su u HNS-u na vrijeme shvatili koliko je ovo ozbiljna situacija, pa u Bayern ide i izbornik! Nažalost ovakvo ponašanje Švaba je bilo za očekivati, jer se trend započet prije par godina samo nastavlja; Australci su nam "spustili rampu", Francuzi su odigrali par utakmica sa Sertićem premda je konkurencija na njegovoj poziciji velika, Švicarci nam ne mogu oprostit Rakitića... Trebamo biti aktivni, jer je vrijeme čekanja da igrači postanu seniori i dočekaju poziv odavno prošlo

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:11 10.04.2015.

tesko ce ovo biti izvodivo, ali nadamo se da ce Niko uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije