Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI DIREKTOR

Romeo Jozak: Petev ostaje i dogodine, Andrijašević je Dinamova pogreška

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
07.05.2017.
u 22:53

- Dva mjeseca prije dali smo treneru povjerenje s ljudske i stručne stanje. Pokazalo se da je kriza prebrođena - rekao je Romeo Jozak.

Gostujući u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji, urednika i voditelja Ante Breke, sportski direktor Dinama Romeo Jozak najavio je da bi Ivajlo Petev mogao ostati trener i sljedeće sezone. 

- Dva mjeseca prije dali smo treneru povjerenje s ljudske i stručne stanje. Pokazalo se da je kriza prebrođena - rekao je Romeo Jozak.

Demantirao je napise da Ante Ćorić odlazi iz kluba.

- Nije normalno da se toliko piše o njegovu odlasku. On svoj talent mora etablirati do kraja. 

Istaknuo je da je Franko Andrijašević pogreška Dinama. 

- Ispada da jest. Ali ja nisam tada bio u klubu. Rijeka je s njim jako puno dobila. Hajduk ima dobru kemiju. I njihov je trener visio, ali je neka mudra glava prelomila. Hajduk se vratio, dobar je, ovaj put igra za Dinamo, što je raritet. Ako zadnja utakmica bude odlučivala, ne da očekujem pun Maksimir, i sve oko stadiona. Bit će fenomenalno ako do toga dođe - kaže Jozak. 

Želio je istaknuti da su tenzije s Rijekom pogrešno potencirane, a također je istaknuo:

- Europska liga? Spremamo se za Europu, bila to Liga prvaka ili Europska liga. Ozbiljno se spremamo ne samo s kadrom, nego i s ozbiljnim pojačanjima. Detektirali smo neke slabe točke i pokušat ćemo naći nešto što je adekvatno. Ali sve što vrijedi ima i svoju cijenu.

Pohvalio je Darija Bašića, izbornika reprezentacije do 17 godina i najavio da će ga dovesti u Dinamo.

Komentara 2

KU
kupatilo
13:49 08.05.2017.

A kadsam pisao daje to najveca pogreska Dinama sve redom sam dobivao negativne ocjene.Nema u Dinamu skauta da pokupi po bosni sve sto valja i daim priliku jet tosu uglavnom bili i ostali Dinamovi navijaci i takvi igraci bi dusu ostavili na terenu za Dinamo a ne ko Antolic ili Coric kao dasu napravljeni pd plastelina.Nema igraca ako nema srca a dokaz tome je Atletiko i Diego Simeone.

SV
sven222
13:44 14.05.2017.

To je velik pogreska Hajduka pa tek ostali.. I normalno da ces dovesti selektora mlade repke jer sve mora biti pod kontrolom dinama I normalno kroz repku prezentirati svoje igace. .ipak je HNS vasa filijala I vi ste njihovi vlasnici !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije