Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJAJU SE RAZGOVORI

Jozak: Imamo šestoricu kandidata za izbornika, među njima je i jedan stranac!

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.09.2015.
u 13:14

– Sada znate, u našem fokusu su šestorica kandidata. Naravno, još ne želimo otkrivati imena kandidata, ubrzo ćete sve saznati

Romeo Jozak proteklih se dana razletio svijetom. Tehnički direktor svih hrvatskih reprezentacija zaputio se na dvije destinacije, razgovarao s potencijalnim kandidatima za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Naravno, Jozak je i u razgovoru za Goal ostao prilično tajanstven, ali je ipak odao nekoliko zanimljivih detalja "tajne operacije"...

– Bio sam u inozemstvu i razgovarao s dva potencijalna kandidata za hrvatskog izbornika. Prije toga sam zajedno s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom odradio još dva razgovora s domaćim kandidatima. To nije sve, danas i sutra nastavljamo s razgovorima, još me očekuju razgovori s dodatna dva kandidata – kazao je Jozak pa jasno otkrio:

– Evo, sada znate, u našem fokusu su šestorica kandidata. Naravno, još ne želimo otkrivati imena kandidata, ubrzo ćete sve saznati.

Je li razgovarao i s kojim strancem?

– Da, u našem planu je i jedan strani kandidat. I s njime smo već obavili razgovore, ali o detaljima i njegovu imenu još nećemo izlaziti u javnost – završio je Romeo Jozak.

>> Što je još rekao Romeo Jozak, pročitajte na Goal.com

>> Kovač više nije izbornik! Šuker: Nemamo novca za dovođenje kvalitetnog stranca

>> Najbolje da Zdravko Mamić bude izbornik, njemu se ionako služi!

>> Suosjećam s Kovačem! Bih li ponovno bio izbornik? Ako me pozovu...

Komentara 12

ĆA
ćaćaća
13:51 14.09.2015.

samo je jedan kandidat bio i ostao..zdravko mamić...

GA
gadimise
14:41 14.09.2015.

O Romeo, naš Romeo zamoli gazdu da konačno sjedne na trenersku funkciju, klekni na koljena i obavi već 100 puta viđen posao da konačno glavonja stvarno vodi nešto a ne skrivat se iza drugih i krivit druge, nešto slično ko i njegovi plačenici, mamićevci što se skrivaju iza dinamovih navijača..... Nikad ništa od tebe moj Romeo nebu bilo davno si se prodao....

Avatar plimni_val
plimni_val
15:22 14.09.2015.

Pitanje je koliko naprezanja može podnijeti "uže" prije pucanja što se, na žalost, ne može saznati dok "uže" ne pukne, a u ovom slučaju "uže" predstavlja reprezentaciju, a točka pucanja predstavlja kalkuliranje kompromisima i privatnim interesima ljudi u nogometu i oko njega. Jasno je da se u ovoj priči "uže" opterećuje nepotrebnim i suvišnim privatnim teretima s raznih strana, prvenstveno Mamićevim interesima. Stoga je novi izbornik osjetljiva tema i mogli bi nastupiti loši dani za reprezentaciju ako postave čovjeka koji u širokoj populaciji nije prihvaćen. Veliku grešku u koracima već su napravili sa Štimcem. Davor Šuker kao predsjednik HNS-a sjedi na grani koju bi sam mogao prepiliti. Treneri za Mamićeve "višekratne upotrebe" nisu materijal za hrvatsku nogometnu reprezentaciju! Angažirajte Roberta Prosinečkog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije