Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DOGOVOR

Romano: Vatreni će uskoro potpisati za Dinamo. Otkriveni su detalji posla novog pojačanja plavih

Serie A - Napoli v Fiorentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
23.01.2024.
u 18:10

Poznati novinar Fabrizio Romano tvrdi kako je Dinamo blizu dogovora s Fiorentinom te da bi Josip Brekalo uskoro trebao stići na posudbu.

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ipak bi mogao pojačati redove hrvatskog prvaka Dinama. Oko Brekala je nastala prava transfer saga, a spominjao se i njegov potencijalni odlazak u turski Bešiktaš. Poznati novinar Fabrizio Romano tvrdi kako je Dinamo blizu dogovora s Fiorentinom te da bi Josip Brekalo uskoro trebao stići na posudbu.

GALERIJA Brekalo bi uskoro trebao doći u Dinamo

Serie A - Napoli v Fiorentina
1/3

Dinamo bi trebao Talijanima platiti 100 tisuća eura za samo posudbu, još 100 tisuća eura bonusa ako osvoji titulu, odnosno 200 tisuća eura ako izbore Ligu prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Brekalova supruga Dominika trebala bi roditi u lipnju i Josip bi se rado vratio u rodni Zagreb. Prema zadnjoj ponudi Talijana, Dinamo bi ga trebao ukupno platiti 300.000 eura, a dogovor bi prema svemu sudeći trebao pasti vrlo brzo. 

 

Komentara 2

KR
kruni
19:53 23.01.2024.

Ma daj koji će nam, imamo takvih i previše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije