Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Roma izbacila Juventus iz kupa; City u finalu Capital One Cupa; ljepotica na Velodromeu

Roma - Juventus
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.01.2014.
u 22:43

City će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Manchester Uniteda i Sunderlanda. Prvu utakmicu Sunderland je dobio 2:1.

Nogometaši Rome pobjedom protiv Juventusa 1:0 na Olimpicu izborili su polufinale talijanskog Kupa.

Roma je bila puno bolja momčad u većem dijelu utakmice, a bolju igru okrunili su u 79. minuti kada je Strootman asistirao Gervinhu koji iz blizine zabija jedini gol na utakmici.

Rimljani su u završnici moglo zabiti i drugi gol, ali je Storati obranio njihove pokušaje.

Tin Jedvaj kod domaćina je cijelu utakmicu bio na klupi.

- Mislim da je ovo bila teška utakmica jer su se sastale najjače momčadi lige. Sretan sam kako su odigrali igrači koji su ranije manje igrali, a šteta je što smo primili gol u trenutku kada smo bili najbolji - rekao je trener 'stare dame' Antonio Conte.

City i u uzvratu bolji od West Hama

Nakon što sa 6:0 već u prvoj utakmici napravili veliki korak prema finalu Capital One Cupa nogometaši Manchester Cityja i uzvratu su bili bolji od West Hama. Ovog puta bilo je 3:0, za novu pobjedu 'građana' zabili su Negredo (3. i 59. minuta) te Agüero (24).

City će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Manchester Uniteda i Sunderlanda. Prvu utakmicu Sunderland je dobio 2:1.

Ljepotica na Velodromeu

Fantastičnu utakmicu u šesnaestini finala francuskog Kupa odigrali su Marseille i Nice, a nakon prave golijade na Velodromeu su slavili gosti sa 5:4.

A da će biti golova dao je naslutiti sami početak utakmice u kojem su već u 3. minuti domaćini poveli preko Gignaca. Samo dvije minute kasnije već je bilo je 1:1, a strijelac je bio Bosetti. Za preokret se u 18. minuti pobrinuo Maupay. Domaćini su u 22. minuti izjednačili na 2:2 preko Thauvina. Novo vodstvo gostima autogolom je u 45. minuti donio Diawara.

Gosti su vodstvo udvostručili u 51. minuti kada je Brüls zabio iz jedanaesterca za 4:2. Gignac je drugim golom na utakmici smanjio na 4:3 u 58. minuti. Nice je pobjedu osigurao golom Abriela u 88. minuti, a konačnih 5:4 postavio je Diawara u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Francuski kup, šesnaestina finala:

Ajaccio - Caen 0:2
Lens - Bastia 2:1
Angers - Sochaux 1:0
Boulogne - Rennes 0:2
Sete - Jura Sud 2:0
Concarneau - Guingamp 2:3
IC Croix - Lille 0:3
Bastia - Niort 3:2
Marseille - Nice 4:5

>> Athletic preokretom do četvrtog mjesta Primere; remi WBA i Evertona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije