Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Federer u društvu Hrvata: Karlović i Ivanišević su najbolji serveri

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
05.07.2017.
u 23:39

Nevjerojatno! Ušao sam u društvo s Ivaniševićem i Karlovićem koji su za mene najbolji serveri u povijesti tenisa - istaknuo je Roger Federer

Švicarski tenisač Roger Federer na ovogodišnjem Wimbledonu pogodio je svoj 10.000 as. Peti igrač svijeta je do magične brojke stigao u susretu protiv Aleksandra Dolgopolova.

Ukrajinac je meč predao kod vodstva Švicarca - 6:3, 3:0. Roger Federer postao je tako treći tenisač koji je pogodio 10.000 as servisa.

A ispred njega su dvojica Hrvata - Ivo Karlović i Goran Ivanišević. Div sa Šalate je dosad ubacio 12.062, dok je Zec ostao na 10.131 as servisa!

- Nevjerojatno! Ušao sam u društvo s Ivaniševićem i Karlovićem koji su za mene najbolji serveri u povijesti tenisa - istaknuo je Roger Federer.

Švicarac je dosad ispalio 10.004 asa u 1.294 susreta, u prosjeku 7.7 po meču. Ivo Karlović u prosjeku ima 19.4, a Ivanišević 13.9.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije