Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX!
Povratak na članak

'Marko Rog nije fin igrač kao Luka Modrić, ali s Napolijem će napraviti velike stvari'

Tijekom Maradonine ere, Napoli je osvojio dvostruku krunu 1987., Kup Uefe 1989. te prvenstvo i Superkup 1990., no od tada je postepeno klizio prema dnu. Nakon što je Maradonina talijanska karijera sramotno okončana pozitivnim testom na kokain, momčad je još neko vrijeme živjela od Antonija Carece, Gianfranca Zole, Daniela Fonsece i Fabija Cannavara, ali ne zadugo, piše Max!

Komentari 1

NE
Nemanadimak
09:35 19.09.2016.

mislim da je Napoli dobro prošao sa prodajom Higuaina. Juve je napravio grešku, kupio je napadača koji je prošle godine svoju momčad doveo do drugog mjesta a svoja dva napadača koji su doveli Juve do naslova je zapustio i uneo je razdor u momčad. Pjanić je isto greška jer nije nogometaš velikog kalibra. Ubedjen sam da ove godine Juve nece doći do titule a šansu imaju Inter i Napoli mada mi se Napoli čini najbolji sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.