Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO U LIVERPOOL

Rodgers upozorio Balotellija: Ovo ti je posljednja prilika u karijeri

Mario Balotelli
FC Liverpool
26.08.2014.
u 12:23

- Vjerujem da mu možemo pomoći da sazrije i postane pravi igrač. On je bistar i pametan dečko. Zna u kakvoj je situaciji njegova karijera i da mu je ovo vjerojatno posljednja šansa - rekao je Rodgers.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers upozorio je Marija Balotellija - ovo ti je posljednja prilika. Problematični napadač iz Milana je stigao u redse, a Rodgers mu je poručio da mora prestati s glupostima.

- Vjerujem da mu možemo pomoći da sazrije i postane pravi igrač. On je bistar i pametan dečko. Zna u kakvoj je situaciji njegova karijera i da mu je ovo vjerojatno posljednja šansa - rekao je Rodgers.

Rodgers je ipak povukao riskantan potez, posebno jer je Liverpool Balotellija platio 20 milijuna eura.

- Vrijeme će pokazati. Naravno da je rizik, ne kažem da nije. No, on zna da se mora uklopiti u našu kulturu.

Trener Liverpoola kaže da nije zvao prijašnje Balotellijeve trenere koji su imali problema s njim.

- Nisam to učinio jer ljudi pričaju svakakve priče. To je proračunati rizik, ali on zna svoje mane. Tražio je nekoga tko će mu pomoći, a za to nema boljeg kluba od Liverpoola. Drago mi je što ću raditi s njim. Nakon Luisa Suareza nam je trebao veliki talent i vjerujem da nam Mario može pomoći.

>> Balotelli službeno u Liverpoolu: Sretan sam, ovdje se igra dobar nogomet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije