Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT PROSINEČKI:

Igru Hrvatske neću komentirati, a ovaj bod smo zaslužili

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
03.09.2015.
u 20:42

'Zadovoljan sam jer igrali smo s jednom najboljih momčadi u Europi, čiji igrači su u najjačim klubovima.'

Robert Prosinečki vodio je Azerbajdžan u tri službene utakmice i niti jednu još nije izgubio. Poslije pobjede protiv Malte (2:0) i remija protiv Norveške (0:0), uspio je iznenaditi i Hrvatsku te nakon 0:0 doći do boda.

Ono što imponira jest činjenica da nisu primili njegovi izabranici niti jedan pogodak otkad ih vodi veliki Žuti. Osjetio je sad njegov "dodir" i Niko Kovač, kojeg je Prosinečki u potpunosti nadmudrio.

- Zadovoljan sam jer igrali smo s jednom najboljih momčadi u Europi, čiji igrači su u najjačim klubovima. Čestitam svojim dečkima jer su igrali najbolji nogomet koji možemo igrati, a borbenošću smo izborili taj bod i zaslužili ga. Disciplinirani smo jer radimo, stvarno radimo, a i dobili su samopouzdanje nakon pobjede protiv Malte (2:0) i remije protiv Norveške (0:0). Također, ovaj bod znači nam mnogo i za budućnost - rekao je Prosinečki i dodao još pokoju riječ o utakmici:

- Hrvatsku igru neću komentirati jer pričam samo o svojoj reprezentaciji, a o Hrvatskoj se nema što reći, jedni su od najboljih u Europi i sigurno idu na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Slijede Malta i Italija u kvalifikacijama, a Prosinečki želi nastaviti s dobrim igrama i rezultatima.

- Na dobrom smo putu, želimo odigrati dobre utakmice i osvajati bodove. Sigurno je i da će Italija biti spektakl - kaže Žuti, a otkriva i planove za budućnost:

- Imam još dvije godine ugovora i mislim da smo na dobrom putu.

>> U Osijeku je ušlo sve što smo pucali, a ovdje lopta nije htjela u gol

>> Nadam se da ćemo u Norveškoj vidjeti pravu Hrvatsku

>> Hrvatska razočarala protiv Azerbajdžana, Prosinečki nadmudrio Kovača

Komentara 18

RU
RUKOMET333
23:23 03.09.2015.

a gdje je petarda...prvo skoci pa reci hop...stara poslovica..ajmo dalje..sad cemo pokazati u norveskoj kakvi smo. koje parole. puno zvjezdica a malo zvjezda..

ZG
ZGexil
21:11 03.09.2015.

svaka čast Žuti. po meni hrvatski najveći nogometni znalac. njegov rukopis i znanje se vidi i vidjelo se, dok je još biliću slagal momčad. njemu nikada nije bilo potrebno podilaziti ili "kumovati" tamo se nekakvim mamićem, pa mu svaka čast i na tome. Žuti je, i bio bi uvijek najbolji odabir za HR izbornika..... možda kad tad u nekom poštenom i uspjehu orijentiranom hrvatskom nogometnom savezu....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:44 04.09.2015.

sta mu fali, pobjedit ce neke malte, odigrat pokoju nerjesenu, tamo ce ga slaviti, uzet ce dobru lovu, nakon 2 god otici ce u neki srednje jaki klub u Spanjolskoj i uzivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije