Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT PROSINEČKI:

Niko Kovač je posložio kockice, Hrvatska igra ozbiljan nogomet i idemo sigurno na Euro

Robert Prosinečki
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/2
23.03.2015.
u 16:51

- Za nekoliko godina Azerbajdžan će biti na puno višoj razini nego je to sada. Očekujemo pomak u igri već sada protiv Malte - rekao je Prosinečki

Robert Prosinečki u intervjuu za emisiju Sport nedjeljom na Z1 televiziji urednika i voditelja Ante Breke, pričao je o svojim ambicijama na klupi Azerbajdžana. Veliki Žuti osvrnuo se na nadolazeće izazove u kvalifikacijama, kao i na debi protiv reprezentacije Malte.

- Imamo dobrih igrača. Za nekoliko godina Azerbajdžan će biti na puno višoj razini nego je to sada. Očekujemo pomak u igri već sada protiv Malte. Njihov problem nije talent, već mentalitet. Pokušat ćemo igrati pravi nogomet. Njihov cilj je da se 2020. plasiraju na Europsko prvenstvo - istaknuo je Prosinečki.

Niko Kovač?

- On je posložio kockice. Hrvatska igra ozbiljan nogomet. To se pokazalo i u utakmici s Italijom. Moramo biti zadovoljni jer u tako maloj državi stalno niču talenti. Ne samo u nogometu već u cijelom sportu. Plasman na EP je siguran. Očekujem pomak i prolazak prvog kruga, ne samo to, očekujem da ćemo igrati u završnici prvenstva.

U zanimljivoj reportaži iz Bakua pogledajte što Prosinečki misli o potencijalu azerbajdžanskog nogometa, Dinamu, Hajduku, Niki Kovaču, Igoru Štimcu...

>> Evo što nose hrvatski reprezentativci

>> Prosinečki počeo porazom: Šahtar bolji od Azerbajdžana

Komentara 1

DE
derin
21:39 23.03.2015.

Vidjeli smo kovača na svjetskom, vidjeli smo i mučenja s maltom, vidjeti ćemo ga za dva mjeseca kontra italije s verattijem i pirlom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije