Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Robert Kubica se vraća u posljednjoj utrci sezone u Brazilu!?

Robert Kubica
AFP
06.08.2011.
u 14:12

Oporavak poljskog vozača formule 1 Roberta Kubice (26) teče prema planu, ističu liječnici koji brinu o njegovom zdravlju

Nakon što je gotovo izgubio život u teškoj nesreći na reliju u sjevernoj Italiji, vozaču Lotus Renaulta prijetila je amputacija desne ruke. Ipak, njemački list Die Welt otkriva kako je Poljakova ruka nikad više neće biti u potpunosti zdrava, ali da će moći pomicati prste, pa i čitavu ruku. Također, Die Welt, tvrdi kako je Kubica povratio potpuni osjet i mogućnost pokreta na problematičnom palcu, a da mu poteškoće zasad zadaje tek srednji prst.

Dosad je Kubica naglašavao da je rok za povratak početak nove sezone Svjetskog prvenstva formule 1 u ožujku 2012. godine, no kako oporavak teče dosta dobro, postoji mogućnost da u bolid sjedne već u studenome, na posljednjoj utrci sezone, VN Brazila.

- Vidjet ćemo u sljedeća dva mjeseca kako će se oporavljati ruka, pa ćemo donijeti odluku na vrijeme. No, čitava stvar ide dosta brzo i uskoro ću moći odrediti točan datum povratka - odgovorio je na pitanje novinara hoće li voziti na VN Brazila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije