Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra s Partizanom

Rimac: Kontaktirao sam Bad Blue Boyse, treba nam njihova pomoć

Slaven Rimac
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
03.02.2014.
u 14:37

– Imao sam sreću što sam 1998., kada smo dobili Partizan dva puta u sezoni, bio igrač Cibone

Sutra u 19 sati Cibona u Domu Dražena Petrovića dočekuje Partizan. Cibosi imaju četiri uzastopne pobjede i sutrašnji trijumf puno bi im značio u borbi za Final Four.

Partizan je kvalitetna ekipa koja je trenutačno u problemima s ozljedama pa se ne zna sastav u kojem će doći u Zagreb. Lauvergne, Kinsey i Bogdanović glavni su igrači i ako njih uspijemo zaustaviti, mislim da ćemo pobijediti – rekao je Cibonin trener Slaven Rimac.

Cibona je nakon pobjede protiv Cedevite imala deset dana predaha.

– Deset dana je previše i igrače je teško cijelo vrijeme držati u normalnoj atmosferi. Jedva čekaju utakmicu i jako su nervozni.

Posebno se Rimac osvrnuo na navijače. Spomenuo je da je ostvario kontakt sa starijim BBB-ima i kako je dobio obećanje da će i mlađi pripadnici te grupe doći na utakmicu.

– Nadam se da će biti puna dvorana i da će doći Bad Blue Boysi. Imao sam sreću što sam 1998., kada smo dobili Partizan dva puta u sezoni, bio igrač Cibone. To su mi najdraže utakmice. Dakle, očekujem BBB ovdje i zajedno možemo preskočiti Partizan!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
16:17 03.02.2014.

Cibona:Partizan je stari dobri balkanski košarkaški derbi koji donosi velike emocije i nadajmo se i lijepu i zanimljivu utakmicu.

AB
abelardo19
18:12 03.02.2014.

Ocekujemo pobjedu cibone.

CP
Cviet Prigorja
18:37 03.02.2014.

Očekujem da će Savez za Hrvatsku ( Hrast, HDSSB, ABH, HSP...) aktualizirati čl.141 hrvatskoga ustava koji zabranjuje balkanske asocijacije I ukinuti tu jugo - ligu. Ako od svog športa ne možete živjeti u Hrvatskoj, primate se nekog drugog posla. Priličnočno ste uščuvani, pa npr. obrađujte zemlju. Najbolje da se po Hrvatskoj vucaraju četnici da bi takvi kao vi bili na proračunu i još izigravali zvijezde.Propali su i puno vrijedniji sustavi, pa može i pukljava košarka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije