Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U FERRARIJU

Riješit ću problem s Alonsom razgovorom

Massa Alonso
AFP
19.04.2010.
u 12:14

U 23. krugu utrke za VN Kine u Šangaju Ferrarijev pilot Fernando Alonso uletio je momčadskom kolegi Felipeu Massi u putanju na sporednoj cesti, u zavoju pred ulaskom u boks.

Neobično arogantan potez Španjolca zamalo je doveo do sudara dvojice pilota iz iste momčadi. Stvar je spasila Massina pribranost.

- Kad sam ga vidio kako mi ulijeće u putanju, odmah sam shvatio da bismo se mogli sudariti. Povukao sam se jer sam mislio na dobrobit momčadi. Izgubio sam zbog toga tri pozicije u poretku – rekao je talijanskim novinarima brazilski vozač koji je utrku završio na devetom mjestu, pet pozicija iza Španjolca.

Alonso je izjavio da u svom manevru ne vidi bilo što problematično te da su takve stvari u Formuli 1 normalne.

Masse se s tim ne slaže i nije spreman momčadskom kolegi olako prijeći preko psine:

- Želim razriješiti tu situaciju. Naravno da ću razgovarati s Fernandom. Ljudi koji surađuju ne mogu međusobne probleme rješavati bez da ih rasprave – zaključio je Massa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije