Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA NA KANTRIDI

Rijeka traži novog trenera: Prihvaćena Scorijina ostavka

'16.09.2012., Koprivnica - Nogometna utakmica 8. kola MAXtv Prve HNL, Slaven Belupo - HNK Rijeka. Trener Rijeke Elvis Scoria. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Marijan Susenj/PIXSELL
24.02.2013.
u 14:50

Kap koja je prelila čašu bio je remi sa Cibalijom na Kantridi (0:0) nakon kojeg su navijači glasno tražili ostavku

Elvis Scoria više nije trener Rijeke. Nakon poraza od Dinama (4:1), odnosno remija sa Cibalijom u subotu (0:0) nakon kojeg je Armada glasno tražila njegov odlazak, ponudio je ostavku upravi koja je i prihvaćena.

Nakon 21 kola Riječani, inače druga najskuplja momčad lige nakon Dinama, drže peto mjesto ljestvice, a u Kupu su ispali od trećeligaša Nedelišća. Rijeku je Scoria preuzeo potkraj prošle sezone, a ovo mu je treći odlazak s klupe.

Tko će preuzeti momčad s Kantride trebalo bi biti poznato za nekoliko dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije