Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK-RIJEKA 1:3

Rijeka slavodobitno kroz Gradski vrt; Kek: Odrađeno!

rijeka, osijek
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/4
27.10.2013.
u 20:57

Rijeka je pobjedom nastavila lov za Hajdukom i Dinamom. Nakon 14. kola Kekova momčad ima bod manje za vodećim dvojcem.

Osijek nije iznenadio, Rijeka je unatoč nešto komotnijoj igri slavila u Gradskom vrtu 3:1 (1:0). Bijelo-plavi su odlično parirali gostima. Iznenađujuće dobro s obzirom da statistički imaju najgori napad i najgoru obranu HNL-a.

I nakon pogotka novopečenog reprezentativca BiH Zorana Kvržića, do ovog ljeta igrača Osijeka koji je bio strijelac u posljednjoj pobjedi bijelo-plavih protiv Rijeke u Gradskom vrtu još prije dvije godine, nije uslijedio raspad sistema. Igralo se, čak je Osijek i zabio prvi puta nakon dva mjeseca i sedam utakmica!? Kvržiću je, inače, to bio već drugi pogodak u drugoj utakmici protiv dojučerašnjeg kluba.

Kada je Kramarić zabio za 2:0 činilo se da je utakmica zaključena, a onda... Već u idućem napadu Novaković je postigao pogodak nade i Osijek je krenuo po izjednačenje. Nada im je trajala desetak minuta, Močinić nije dozvolio veliko iznenađenje.

- Odrađeno – kratko je komentirao nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek. - Igrali smo čiste glave, teških nogu, nije bilo lako. Teška utakmica, uvijek je tako poslije europske utakmice kada dobiješ ekipu koja želi nešto pokazati i dokazati. Ali mi smo ovu utakmicu već zaboravili, slijedi nam Ludbreg u Kupu i to je za nas najbitnija utakmica u ovom periodu – dodao je trener Rijeke.

Ivica Kulešević, već treći trener Osijeka ove sezone, imao je neuspješnu premijeru u HNL-u.

- Individualna kvaliteta je presudila. Dobro smo stajali na terenu, nažalost nismo uspjeli to i materijalizirati. Nismo iskoristili prilike koje smo imali, a to protiv Rijeke koju ima mega momčad ne može biti dovoljno – zaključio je Kulešević.

Rijeka je pobjedom nastavila lov za Hajdukom i Dinamom. Nakon 14. kola Kekova momčad ima bod manje za vodećim dvojcem. Osijek je posljednji sa sedam bodova.

>> Dinamo zabio četiri komada, Zoran Mamić nezadovoljan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije