Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Rijeka slavila u Puli i upisala 12. pobjedu zaredom

Istra - Rijeka
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/8
04.08.2014.
u 22:25

Pogodak odluke postigao je Ivan Krstanović iz jedanaesterca u 78. minuti susreta

U posljednjem susretu trećeg kola MaxTv Prve HNL Rijeka je na stadionu Aldo Drosina u Puli pobijedila Istru 1:0. Pogodak odluke postigao je Ivan Krstanović iz jedanaesterca u 78. minuti susreta.

Utakmica je bila podjednaka, obje momčadi imale su nekoliko dobrih situacija, a svaka momčad uputila je po šest udaraca prema protivničkim vratima, ali presudio je jedan trenutak. A on se dogodio u 78. minuti kada je Obšivač rukom zaustavio ubačaj Kvržića, a Krstanović bio neumoljiv s bijele točke. No, ipak će oko toga biti puno spora jer slična situacija dogodila se 14 minuta ranije na drugoj strani, ali sudac Simčić nije ništa dosudio.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Sve u svemu, Istra je upisala prvi ovosezonski poraz, dok je Rijeka nastavila nekoliko sjajnih nizova. Prije svega, ovo joj je bila treća pobjeda u HNL-u ove sezone te se izjednačila s Dinamom na vrhu, a ukupno im je ovo sedma pobjeda ove sezone. Isto tako, Riječani imaju 12 pobjeda zaredom u službenim utakmicama, a taj je niz počeo 2. svibnja pobjedom protiv Hrvatskog dragovoljca. Valja spomenuti da su u tom razdoblju čak triput svladali Dinamo. Zaista su u sjajnoj formi...

>>Hajduk pogocima Caktaša i Maglice slomio Slaven i stigao do prve ovosezonske pobjede

Ključne riječi

Komentara 11

PE
pessimus
06:43 05.08.2014.

zna se dokle može rijeka u hnl. zapravo zna se sve prije nego je počelo. zna se tko može, a tko ne može biti prvak. zna se tko mora, a tko ne smije ispasti iz lige. ovo što je rijeci poklonjeno u puli je učinjeno samo da liga bude zanimljiva, barem što se tiče borbe za prvaka tamo negdje do kraja trće runde. nakon treće runde neki proigraju kao da su preporođeni, neki počnu igrati kao početnici na razini županijske lige. sjetite se kako je u protekloj sezoni proigrao osijek u zadnjih pet-šest kola. nije im bilko kraja.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:58 04.08.2014.

13. penal sviran za Rijeku u ovoj kalendarskoj godini. Nema nikih problema.

Avatar mohito
mohito
22:31 04.08.2014.

… au jos boljoj formi je bil sudac ove tekme koji je presudil tekmu….nadam se da ce se i on odmarat jedno 3-4 tekme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije