Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KOPRIVNICI

RIJEKA - SLAVEN 1:0. Riječani upisali nova tri boda. Galešić zabio poput Maradone i Messija

Koprivnica: Slaven Belupo i Rijeka susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
24.09.2023.
u 19:05

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je Niko Galešić u Messijevom stilu projurio kroz suparničku obranu i lijepo poentirao za 1-0. Galešić je primio loptu praktički na rubu svog kaznenog prostora, te krenuo u nevjerojatan prodor. Prvo je pretrčao Štrkalja, a zatim prošao pored Lepinjice i Borasa, te zabio kraj nemoćnog Ivana Suška

U susretu devetog kola SuperSport HNL-a Rijeka je na gostovanju u Koprivnici pobijedila Slaven Belupo sa 1-0 probivši se na drugu poziciju na ljestvici. Pitanje pobjednika razriješio je sjajan pogodak Nike Galešić u 39. minuti utakmice.

Prva je zaprijetila Rijeka. Marco Pašalić je u 4. minuti ubacio iz kornera, a Niko Galešić glavom pucao pored gola. U desetoj minuti vidjeli smo prvi konkretan pokušaj domaćina. Tomislav Štrkalj je pucao, no Nediljko Labrović je bio siguran. Kasnije se pokazalo bio je to jedni udarac domaćeg sastava u prvom dijelu prema vratima Rijeke.

GALERIJA Galešić poput Messija svladao obranu Slavena i zabio za pobjedu Rijeke

Koprivnica: Slaven Belupo i Rijeka susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
1/5

U 25. minuti Marko Pjaca je prošao po krilu, te uputio povratnu loptu na koju je natrčao Ivan Smolčić, no njegov je udarac blokiran, a lopta je završila u korneru. Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 39. minuti kada je Galešić u Messijevom stilu projurio kroz suparničku obranu i lijepo poentirao za 1-0.

Galešić je primio loptu praktički na rubu svog kaznenog prostora, te krenuo u nevjerojatan prodor. Prvo je pretrčao Štrkalja, a zatim prošao pored Lepinjice i Borasa, te zabio kraj nemoćnog Ivana Suška.

VEZANI ČLANCI:

Domaćin je mogao izjednačiti u 51. minuti, ali je Bosec pogodio u blok, u 57. je zaprijetio Mioč, no njegov je udarac završio preko gola. U 61. minuti vidjeli smo novu odličnu akciju Slavena, Hoxha je potegnuo iskosa, ali je pucao pored gola. Hoxha je zaprijetio u 69. minuti, ali je Labrović bio siguran. Rijeka je mogla zaključiti priču u 89. minuti, no Obregon nije dobro reagirao u izglednoj situaciji.

Rijeka je ovom pobjedom skočila na drugo mjesto ljestvice sa 16 bodova, dva manje od vodećeg Hajduka. Gorica je treća sa 15 bodova, dok je na četvrtom mjestu Dinamo sa 13 bodova, no "Modre" večeras očekuje gostovanje kod "fenjeraša" Rudeša. Za Slaven Belupo je ovo bio peti poraz nakon kojeg je ostao na devetom mjestu sa šest bodova, pet više od Rudeša.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?

Komentara 1

Avatar Centurion
Centurion
19:06 24.09.2023.

Slaven bolji. Rijeka opet nikakva. Realno x.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije